Teljeskörű szolgáltatásaink

1 hét garancia minden szolgáltatásunkra

Nem minden szolgáltatásunkat soroljuk fel mert nagyon sok van, ha nem találja meg a listában amit keres akkor sem kell megijedni. 

Wc duguláselhárítás

A wc dugulás nagyon gyakori probléma mert azt naponta nagyon sokan és sokszor használjuk. Elmondhatjuk magunkról, hogy 1 wc duguláselhárítás nálunk maximum 1 óra alatt készen van.

Kád duguláselhárítás

A kádba is rengeteg kosz kerül ami szépen lassan lerakódik a vegyszereknek köszönhetően. Magyarul a sok hajszál illetve a por, sár ami lekerül a lefolyóba a tusfürdőkkel összekeveredve dugulást okozhat. 

Lefolyó duguláselhárítás

A lefolyó az ahol minden lefolyik ezért is hívják lefolyónak, ha nem folyik le akkor valami eldugította. Ilyenkor érdemes elgondolkodnunk. Vajon jól használtuk a lefolyónkat? Nem engedtünk bele olyat amit nem kellett volna? Mióta kezdhetett el kialakulni a dugulás benne? 

Mosogató duguláselhárítás

Régen nem létezett olyan, hogy mosogató hanem a patakban vagy egy lavórban mosogattak és mostak az emberek. Manapság elképzelhetetlen a mosogató de mi van akkor ha ez eldugul mert nem rendeltetésszerűen használtuk? Olyankor kell hívni a duguláselhárítót ami sajnos nem olcsó mivel gyorsszolgálat.